در روز ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ با هجوم ارتش عراق به مرزهای غرب و جنوب و حمله هوایی به چند فرودگاه ایران جنگ تحمیلی ۸ ساله دولت عراق به رهبری صدام حسین علیه ایران آغاز شد.
در طول هشت سال دفاع مقدس بسیاری از کشورهای غربی و مدعی حقوق بشر از کمک و یاری به صدام دریغ نکردند. نقض حقوق بینالمللی (خود این مدعیان در تهیه و تصویب آن با در نظر گرفتن منافعشان نقش داشتند) که توسط رژیم بعثی عراق در جنگ تحمیلی صورت گرفت، از جمله استفاده از مواد و سلاحهای ممنوعهای بود که آنها به صدام هدیه داده بودند را شامل میشد.
در این سند ملاقات سه نفر از اعضاء حزب توده ایران با صدام را مشاهده می نماییم. این افراد با ورود به عراق ، بلافاصله با مقامات نظامی بغداد و صدام حسین تکریتی و سالم سلیمان ملاقات نمودند و از صدام حسین تقاضای پول و اسلحه نمودهاند . . .
«رژیم صدام روابط خوبی با آمریکائیها داشت. طارق عزیز در آمریکا ملاقاتهائی با جورج بوش پدر داشت و من میتوانم بگویم که این آمریکا بود که عراق را وادار کرد به نیابت از طرف خودش با ایران بجنگد.»
حضرت آیتالله العظمی حاج سیدمحمدرضا موسوی گلپایگانی(قده) پس از عمری خدمت و تدریس و تألیف، هجدهم آذرماه ۷۲ برابر با ۲۴ جمادیالثانی ۱۴۱۴ ق در ۹۵ سالگی دار فانی را وداع گفت.
رئیس مجمع تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه قیام امام حسین (ع) انرژی در تاریخ ایجاد کرده است، گفت: این انرژی جهتدار است چرا که همه مردم را به سمت امام حسین (ع) و یارانش میکشاند.
صدام معدوم در هشت سال جنگ تحمیلی جنایات زیادی رقم زد یکی از اسناد جنایات صدام تکیه ای از یک روزنامه است که به یاد گلهای نوشکفته دانش آموزی که پر پر شده اند، یک ستون را اختصاص داده است.
آنچه این مقاله بر آن تمرکز دارد این است که صدام و طیف هماندیش او در اتاق جنگ عراق، اگر اندکی از تاریخ دنیا مطلع بودند، درمییافتند که جنگ با یک کشور انقلابی عمدتاً به پیروزی نمیانجامد. کشور انقلابی در جو آرمانی خاصی به سر میبرد و در این شرایط، اگرچه ممکن است از بروز جنگ شوکه شود، اما نهایتاً از آن بهعنوان یک ابزار برای صدور انقلاب خود سود میجوید...
ارتش عراق در مرداد 1369 چندی پس از پایان جنگ با ایران به کویت حمله کرد و در 13 ساعت خاک این کشور را به اشغال خود درآورد؛ حملهای که با واکنش قدرتهای جهانی مواجه شد
در تشریح علل تصمیم برگزاری «کنفرانس غیرمتعهدها»، عراق بارها اعلام کرده بود که بغداد کاملاً امن است و حتی «پرندهای» جرأت ندارد در آسمان بغداد پرواز کند. در این زمان بود که ایجاد ناامنی در استان بغداد در دستور کار نظامی – سیاسی جمهوری اسلامی قرار گرفت تا ضمن هدف قرار دادن تأسیسات پالایشگاهی «الدوره» در جنوب شرقی شهر بغداد از برگزاری نشست سران غیرمتعهدها ...
اسناد مربوط به سال 1983 نشان می دهد که دیپلماتهای انگلیسی از موضوع استفاده صدام از گاز سمی در جنگ با ایران پیشاپیش اطلاع داشتند اما به دلیل اینکه شرکت های انگلیسی دست اندر کار فروش مواد مربوطه بود عملا هیچ اقدامی نکردند و مانع این کار نشدند.
در سالهای 62 - 63 بود که صدام باز هم اندیمشک را مورد خشم خود قرار داد و موشک باران کرد، لحظاتی بعد مرا صدا زدند و گفتند «جسد پیر زنی در غسال خانه است، این زن سر در بدن ندارد و قابل شناسایی نیست».
خبرنگاران و کارشناسان سازمان ملل از جنایت جنگی عراق در بمباران شیمیایی شهر سردشت بازدید می کنند. 7 تیرماه 1366، نیروی هوایی ارتش بعث عراق شهر سردشت از توابع استان آذربایجان غربی را بمباران شیمیایی کرد.
در عملیات هوایی طی۲۶ روزما تنها ۴ فروند هواپیما از دست دادیم و ۲ خلبان نیروی هوایی به شهادت رسیدند اما در مقابل بیش از ۵۰ فروند هواپیمای دشمن سرنگون شد که این کار بزرگ نظامی محسوب میشود.
من حاضر نیستم تا با شخصیتم معامله شود! من در مقابل خود مردی نمیبینم! زنان خیابان النهر غیرتشان از شما که در محمره بودید، بیشتر است! اگر فرماندهی را به زنان میسپردم بهتر بود.